Jij schudde me wakker

Lieve Patricia,

Afgelopen woensdag was het precies twee jaar geleden dat jij overleed. En het klinkt misschien wat vreemd, maar afgelopen woensdag was ook de mooiste dag van mijn leven. 

De dag waarop jij niet meer wakker werd, was de dag die mij wakker schudde. Sinds 2 augustus 2015 is mijn leven compleet veranderd. Jij was de schop onder mijn kont. Door jou vond ik de moed om op wereldreis te gaan. Daarom besloot niet meer te rouwen en verdrietig te zijn op jouw sterfdag; ik besloot je leven te vieren. 

Ik werd wakker in m’n eigen villa in Tonga, ging mee op een boottrip in de Southern Pacific, zwom met walvissen en dronk pina colada’s tot ik rollend m’n villa terugvond. 

Mijn villa


Zwemmen met walvissen

Ik deelde deze geweldige dag met een vrouw uit Zwitserland. Een vrouw die 30 jaar geleden alleen met haar drie kinderen ging backpacken in Azië. Ik heb zo met haar gelachen. Jij zou haar geweldig hebben gevonden. 

Aan het einde van de dag zei ik: ‘Sorry, ik heb mezelf nog helemaal niet aan je voorgesteld. Ik ben Tanja.’ ‘Aangenaam kennis te maken, Tanja’, zei ze,’ ik heet Patricia.

Bedankt voor de mooie dag, lieverd. Tot ziens.

Liefs,

Tanja

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: