Ik heb het gedaan!

Al sinds mijn zeventiende droomde ik ervan om te gaan backpacken in Australië. Gisteren verliet ik dit prachtige land, omdat ik mijn droom heb waargemaakt. Met een glimlach op mijn gezicht en in mijn hart verliet ik Australië en al haar pracht, maar ik nam iets veel belangrijkers mee.

Voordat ik ging reizen, dacht ik altijd dat ik iemand nodig had. Een soort van held. Iemand die altijd voor me zou zorgen. Iemand op wie ik altijd kon rekenen. En in Australië vond ik deze held. Ik werd het zelf. Ik vond de held in mij. 

Ik was gisteren zo blij, trots en opgetogen dat ik keihard (dit geweldige nummer) heb staan zingen op het vliegveld in Sydney. Ik heb staan dansen in de rij voor de incheckbalie, in de rij voor de douane en tijdens het boarden. Mensen keken naar me, maar ik kreeg alleen maar blije gezichten terug. 

Toen het vliegtuig opsteeg, mocht ik nog eenmaal uitkijken over het symbool van Sydney: Het Opera Huis. Een traan rolde over mijn wang. En over m’n andere wang. Uiteindelijk zat ik gewoon keihard te janken van geluk. Ik heb het gedaan. Ik heb het echt gedaan. Ik heb gewoon mijn droom waargemaakt. 

En nee, ik kom nog niet naar huis. Ik ben (nog) niet blut en reizen is te leuk! 

Groetjes vanuit Fiji! 

Advertenties

7 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: